fbpx
espa 2020-2014
espa 2020-2014

Covid-19 πληροφορίες

Αγαπητοί Φιλοξενούμενοι, Η φετινή χρονιά αποτελεί αναμφισβήτητα την υψηλότερη και δυσκολότερη πρόκληση στα μέχρι σήμερα χρόνια λειτουργίας μας. Με σεβασμό στην ιστορία μας, την επαγγελματική μας πορεία και με το βλέμμα στο μέλλον σας αποστέλλουμε τις αλλαγές που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε υποδομές ένεκα της φετινής πανδημίας. Όπως και εσείς και όλος ο τουριστικός τομέας επωμιζόμαστε υψηλά νέα κόστη με αμφίβολα προσδοκώμενα αποτελέσματα με ένα και μόνο σκοπό. Την κοινή επίτευξη του τελικού στόχου ο οποίος είναι η ανάδειξη του Ελληνικού Τουρισμού και της Ελλάδας μας ως κορυφαίο προϊόν και προορισμό σε Παγκόσμιο επίπεδο.

simeon hotel covid
Το ξενοδοχείο Simeon για την σεζόν 2022 εφαρμόζει τις παρακάτω οδηγίες:

α) Μέσα Ατομικής Προστασίας(εφεξής ΜΑΠ): μάσκα (απλή χειρουργική ή πάνινη/υφασμάτινη), γάντια μιας χρήσης. Ειδικά για το προσωπικό της υπηρεσίας υποδοχής, γίνεται χρήση προσωπείου/ασπίδας προσώπου.

β) Βασικά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού - COVID-19: υγιεινή χεριών, χρήση αντισηπτικών, αποφυγή χειραψιών, τήρηση σωματικών αποστάσεων, αποφυγή επαφής των χεριών με το πρόσωπο και εν γένει τήρηση μέτρων προσωπικής και αναπνευστικής υγιεινής.

γ) Διαχείριση ύποπτου κρούσματος COVID-19: η διαδικασία που περιγράφεται στο Παράρτημα ΙΙΙ της εκδοθείσας οδηγίας της Γ.Γ.Τ.

δ) Προσωπικό του τουριστικού καταλύματος: εκπαίδευση βάση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ξ.Ε.Ε. που αφορά στο σύνολο των απασχολούμενων, συμπεριλαμβανομένων όσων πραγματοποιούν πρακτική άσκηση. Ενώ έχουμε ήδη πραγματοποιήσει επιπλέον εκπαίδευση στο σύνολο του προσωπικού μας με τον εξωτερικό συνεργάτη Παπαδογούλα Γεώργιο ΜΒΑ, μέλος του ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. πάνω στα ειδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου μας.

Ταυτόχρονα ακολουθούμε και έχουμε επικοινωνήσει στους προμηθευτές μας, διαδικασίες προμηθειών και εμπορευματικών συναλλαγών βάση πρωτοκόλλου.

Το σήμα Health First έχει αναρτηθεί στους προβλεπόμενους χώρους και ειδικές διευκρινιστικές πινακίδες βρίσκονται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Αναλυτικότερα:

Σε όλα τα τμήματα λειτουργούν ειδικοί απολυμαντικοί σταθμοί ενώ υπάρχουν απολυμαντικά μέσα διαθέσιμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Σε όλο το ξενοδοχείο οι απολυμάνσεις (τοπικές και γενικές) έγιναν, γίνονται και θα γίνονται με τα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ απολυμαντικά μέσα αντιμετώπισης του Covid-19.

Reception

Υποδοχή

 1. Τοποθέτηση πολυκαρβονικού παραπετάσματος.
 2. Χρήση ΜΑΠ από το προσωπικό της υποδοχής.
 3. Τοποθέτηση επιδαπέδιας σήμανσης για την αποφυγή συγχρωτισμού. 
 4. Αλλαγή ωραρίου check out από 12:00μμ σε 11:00πμ και check in από τις 15:00μμ και μετά.
 5. Διευθέτηση του κοινόχρηστου χώρου έτσι ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες από τον νόμο αποστάσεις στον χώρο αναμονής.
 6. Ανάρτηση εντύπου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για φαρμακεία, νοσοκομεία και γιατρούς της περιοχής.

Housekeeping (τμήμα οροφοκομίας)

 1. Τα δωμάτια πριν την άφιξη καθαρίζονται με ατμοκαθαριστή και όλα τα απαιτούμενα για τον Covid-19 προβλεπόμενα καθαριστικά.
 2. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο δωμάτιο στους μη διαμένοντες.
Housekeeping
Restaurant

Εστιατόριο

 1. Τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων που ορίζει ο νόμος.
 2. Επιδαπέδιες σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά των μπουφέδων.

Pool bar – Snack bar

 1. Τήρηση ΜΑΠ από το προσωπικό.
 2. Απολύμανση τραπεζοκαθισμάτων στον χώρο των bar σε κάθε αλλαγή πελάτη.
Pool bar - Snack bar
Swimming pools

Πισίνες

 1. Τήρηση των κανόνων καθαρισμού και συντήρησης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
 2. Και στις 2 πισίνες θα υπάρχουν αναρτήσεις για τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται να τις χρησιμοποιούν.
 3. Αποστάσεις ομπρέλας και καθισμάτων/ξαπλώστρας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Κοινόχρηστοι αθλητικοί χώροι

 1. Καθαρίζονται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
 2. Ενθαρρύνεται η συνοδεία και επίβλεψη από τους γονείς.
 3. Παρέχεται απολυμαντικός εξοπλισμός κατόπιν ζήτησης.
Shared sports facilities
Umbrellas-Sunbeds-Beach

Ομπρέλες-Ξαπλώστρες-Παραλία

 1. Τοποθέτηση σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Αποποίηση ευθυνών

Στο ξενοδοχείο Simeon παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της επιδημίας Covid-19 και θέσαμε την ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών μας ως κορυφαία προτεραιότητα μας. Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και έχουμε εφαρμόσει προληπτικά μέτρα για την μείωση της εξάπλωσης του Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι επισκέπτες μας δεν θα εκτεθούν στον ιό. Οι επισκέπτες καλούνται να λάβουνε μέτρα αυτοπροστασίας και να συμμορφωθούνε με τους υγειονομικούς κανόνες για τον Covid-19, για να ελαχιστοποιήσουμε οποιαδήποτε έκθεση στον ιό. Επισκεπτόμενοι το Hotel Simeon, ή παρακολουθώντας οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες του, οι επισκέπτες αναγνωρίζουν την μεταδοτική φύση του Covid-19 και τον κίνδυνο έκθεσης ή μόλυνσης του ιού. Το Hotel Simeon δεν αποδέχεται καμία ευθύνη και οι επισκέπτες συμφωνούν να απαλλάξουν το ξενοδοχείο από οποιεσδήποτε αξιώσεις οποιουδήποτε είδους που προκύπτει ή σχετίζονται με αυτήν.

Σε περίπτωση κατά την οποία αισθανθείτε πυρετό, αδιαθεσία ή έντονους μυϊκούς πόνους παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την reception.  

Σε περίπτωση κατά την οποία αισθανθείτε πυρετό, αδιαθεσία ή έντονους μυϊκούς πόνους παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την reception.  


Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση 

Τα στελέχη 

Το προσωπικό

Του Hotel Simeon


Holidaycheck
Booking
Trip Advisor
Health First

Επικοινωνία

Μεταμόρφωση, Σιθωνία, Χαλκιδική, Ελλάδα


+30 23750 61474
+30 6972 330 700
+30 6992 036 590
info@hotel-simeon.gr
MH.T.E. 0938K012A0547600

Link partner online games: gas138 kingceme dolar138 ligagg88 zeus138 ligaciputra ligaplay88 dewagg luxury111 indobet luxury12 babe138 www.nonbpd.org www.hardrockbeachclub.com autowin88 warungtoto ligasedayu mantra88 vegasslot77 pokerseri